Een escapegame wat is dat?

Een escapegame is een spel waarbij je in een team opgesloten wordt. Je doel is de laatste sleutel te bemachtigen voor er 60 minuten om zijn.  Dit doe je door voorwerpen te vinden en breinbrekers op te lossen of door mechanismen in gang te zetten.  Een escapegame kan je niet alleen spelen.   Door de verschillende kwaliteiten te bundelen van de personen in je team, geraak je verder en verder in het verhaal. 

 

Is dat veilig?

Bij ons staat jullie veiligheid op de eerste plaats:

  • Er is een gekeurd brandalarmsysteem met detectoren in het gebouw en in de escape rooms.
  • In elke escapegame vind je een noodknop die gebruikt kan worden om op elk moment het spel te verlaten.
  • Er zijn brandblussers aanwezig die jaarlijks gekeurd worden.
  • Er is veiligheidsverlichting voorzien in het gebouw en in de escapegames.
  • Alle elektrische sloten gaan los bij een noodgeval. Er is dus geen enkele deur die op slot blijft in geval van nood.
  • Er is preventieve controle geweest door de brandweer van Comines.
  • Er is camerabewaking. 

 

In welke taal kan gespeeld worden?

De verschillende raadsels en puzzels zijn taalonafhankelijk. Hierdoor zijn ze perfect te spelen in het Nederlands, Frans, Engels of andere taal. 

Wat brengen we mee?

In principe heb je niets nodig.    Mocht je een leesbril hebben,  breng die dan wel mee . 

Hoe oud moet je zijn om te mogen deelnemen?

Personen van elke leeftijd kunnen deelnemen aan een escapegame bij ons, ook kinderen.  Zijn jullie kinderen jonger dan 6 jaar,   dan voorzien we een zoektochtje speciaal voor hen in de escapegame zelf.   Op deze manier kunnen de 'groten' ongestoord escapen.  Noteer de leeftijd van de kinderen in het vak "opmerkingen" bij uw reservatie.  En wij zorgen voor de rest.  

   

Hoe lang duurt een escapegame?

Jullie worden ongeveer 10 minuten voor het geboekte spel verwacht voor een inleiding.    Dan hebben jullie 1 uur om te ontsnappen uit de kamer(s).   Na het spel praten we nog even na bij een drankje.  

Is een goede fysieke conditie belangrijk?

Neen, het spel is geschikt voor iedereen. Zowel jong als oud kan deelnemen aan onze escapegames. Fysieke inspanningen zijn daarbij niet aan de orde. Houd er wel rekening mee dat Com'in & Escape zich op de eerste verdieping afspeelt en enkel maar te bereiken is via een trap.     Onze escapegames zijn niet rolstoeltoegankelijk.  

Bestaat de kans dat ik jullie escapegame al eens elders gespeeld heb?

Nee. Elke escapegame is uniek met een eigen verhaal.  Alles werd volledig door onszelf bedacht en ontworpen. Als je bij ons een escapegame speelt, ben je zeker van een unieke ervaring.    De reviews op het internet liegen er niet om. Een escapegame spelen bij ons schept een band met je teamgenoten en zorgt voor een gezamenlijke herinnering voor het leven.  

Gebruiksvoorwaarden en algemene voorwaarden

Door op onze website te surfen en onze spellen te spelen, bevestigt u dat u akkoord gaat met de volgende gebruiksvoorwaarden en algemene verkoopsvoorwaarden:<>

 

 

 

Privacybeleid

Ons privacybeleid kan u hier raadplegen:<>