Wat mag je verwachten?

Na een ruzie met zijn zus verstopte Hugor haar glazen bol ergens in Komen.  Om die terug te krijgen moet ze 2 missies voltooien waarbij ze elke keer een beeld moet terugvinden.  Jullie kunnen dus kiezen uit 2 outdoor escapegames. 

 

Jullie missie start om 10u of 10u30.  Na een korte instructie vertrekken jullie allen per fiets en krijgt iemand van jullie de escapebox mee.  

Onderweg zullen jullie online codes moeten ingeven of een hangslot van de escapebox moeten openen.  Elk raadsel brengt jullie dichter bij de vindplaats van 1 van beide beelden.   Elke missie kan los van elkaar gespeeld worden.   Brachten jullie de tweede missie ook tot een goed einde,  dan wordt de vindplaats van de glazen bol prijs gegeven.  

Er is geen tijdsdruk.    We verwachten jullie niet vóór 18 u terug.   Dit geeft jullie de kans om de mooie plaatsen van Komen en deelgemeentes op het gemak te ontdekken.     Elke missie-zoektocht bedraagt ongeveer 25 km.   En dit grotendeels langs verkeersluwe wegen. 

 

 

 

Wat breng je mee?

- Je eigen fiets    (met goed opgeblazen banden en een volle batterij indien het een elektrische fiets is) 

  Kan je je eigen fiets niet meebrengen, dan kan je bij ons fietsen huren aan 25 euro/stuk.  We vragen 50 euro waarborg per fiets.

 

- Je smartphone en een volledig opgeladen batterij.    Een powerbank meebrengen kan altijd handig zijn.      

2 dingen zijn belangrijk om op voorhand te doen:

* Download een app om QR-codes te lezen om onderweg tips te kunnen opvragen.    Het kan zijn dat hiervoor een google-account nodig is.  (afhankelijk van telefoon tot telefoon)

* Download de app Actionbound.   

- Je picnic en genoeg drank.   De eerste uren komen jullie geen eet- of drankgelegenheid tegen.  

- Je mondmasker.   Mondmasker vergeten?   Voor 1 euro per stuk kan je er bij ons verkrijgen.

 

- Gelieve contant en gepast te betalen aub.    We vragen ook een waarborg van 100 euro voor de fietskar en 50 euro per geleende fiets. 

 

Wat als ik een raadsel niet kan oplossen?

Sommige raadsels zijn makkelijk,  anderen wat moeilijker.     Als jullie vastzitten kunnen jullie een QR-code inscannen om wat hulp te verkrijgen.   

Het spel werd zo opgesteld dat elke groep in de missie slaagt.   

Typisch

person

Aantal spelers

3 à 8 personen

euro_symbol

Prijs

100 € + 5 € p.p. (8 tot 12 jaar: 3 € - gratis onder de 8 jaar) Waarborg 100 euro

fingerprint

Moeilijkheidsgraad

100 % slaagkans