Dring binnen in Malafides kasteel en vind het originele wapenschild van Comynes terug ! 

Com'in & Escape is de ideale escapegame voor beginnende escapers.   Heb je nog nooit een escapegame gespeeld of heb je nog weinig ervaring met escaperooms,  dan ben je hier aan het juiste adres.   

Met een slaagkans van 55% is deze escaperoom haalbaar voor beginners maar toch nog uitdagend genoeg voor de meer ervaren speler! 

 

In 1408 stichten 8 broers de grootstad Comynes.   Als teken van hun verbond laten ze een wapenschild ontwerpen bestaande uit 8 rozen met in het midden een symbolische sleutel. Hun halfbroer Parcival Malafide voelt zich buiten gesloten en neemt wraak door het originele wapenschild van Comynes te stelen en te verbergen in zijn kasteel.  

Aan jullie om dit wapenschild terug te vinden.   Op het eerste zicht een makkelijke opdracht ... maar dan kennen jullie Malafide nog niet ...    

Slagen jullie binnen de 60 minuten ? 

 

 

Zin om in gezinsverband de escape uitdaging aan te gaan?     Kids vanaf 8 jaar zijn welkom onder begeleiding van volwassenen.    Zijn uw kinderen jonger?  Laat dit weten bij de reservatie en we zorgen voor een aangepast zoektochtje binnen de escaperoom zelf.

 

Heb je nog vragen,   klik dan gerust op  deze link .

Niet gevonden wat je zocht ?   Bel me gerust op :  0478 655 014 

 

 

Reserveer je spel bovenaan deze pagina.

 

Info

person

Aantal spelers

2 - 6

euro_symbol

Prijs

22 € p.p. (vanaf 4 spelers) / 27 € p.p. (voor 3 spelers) / 32 € p.p. (voor 2 spelers) / Jonger dan 8 jaar: 5 € p.p.

fingerprint

Moeilijkheidsgraad

55 % slaagkans