Uw dag ziet er als volgt uit :

9 h - 12 h 

 

We starten met een recreatieve competitie met ludieke, voor iedereen toegankelijke activiteiten waarbij motivatie, productiviteit en samenwerking beoogd worden.

Boogschieten, team-ski, labyrint maar ook andere groepsspelen staan op het programma.

 

12 h - 13h30

 

 

Lunch met belegde broodjes.

 

13h30 - 15h 

 

 

 

 

                                   

                                   

 

Na de lunch beginnen we aan het echte teamwerk .     U zal merken dat tijdens een escapegame  4 C's centraal staan:   coöperatie, communicatie,  competenties en creativiteit:

 

 

Uw team wordt 60 minuten lang 'opgesloten' in een mysterieus spel.    Coöperatie zal nodig zijn om sleutels te vinden, aanwijzingen te ontrafelen en mechanismen in gang te zetten.

 

Een gezamenlijk doel stimuleert de teamgeest.    Samen iets hebben om voor te strijden,  namelijk ontsnappen binnen het uur,  versterkt de onderlinge band.  Een goede communicatie is hierbij aangewezen.

 

Verder is een escapegame een uitstekende manier om plezier te hebben terwijl er beroep gedaan wordt op de competenties van elke speler.    Soft skills zoals geduld, organisatie,  stressmanagement, ... passeren zeker de revue.

 

De tot in de puntjes verzorgde decors en het mysterieus scenario zorgen ervoor dat uw team ondergedompeld wordt in een ervaring die buiten het gewone valt.   Ze zullen creatief te werk moeten gaan om tijdig te kunnen ontsnappen.

15h - 17h

 

 

Indien u dit wenst kan u nog tot 17u gebruik maken van ons zaaltje dat uitgerust is met een smart-TV met internetconnectie.   

Dit tegen een meerprijs van 30 euro (BTW en niet-alcoholische dranken inbegrepen).  

 

Reserveren

Via een mail naar info@funatcomines.be  beantwoorden we graag uw vragen.    

Zij beleefden de escape-magie bij ons :

Info

person

Aantal spelers

Max. 14 pers.

euro_symbol

Prijs

Prijzen exclusief BTW : € 49 p.p. - dranken (koffie, thee, water, frisdranken) inbegrepen - € 5 per belegd broodje.

fingerprint

Moeilijkheidsgraad

Beginners en gevorderden