Over Ons

Ik ben de "Handige Harry" van dienst.      Alle mechanismen die door jullie gemanipuleerd worden,   zijn door mij gemaakt.     Het is dus niet zo dat wij van achter onze computer het spel besturen.     Alles wordt door jullie tijdens het spel zelf bediend.  

 

Ik hou van 'beleving' tijdens een escapegame.   Daarom beperken we in onze escapegames niet enkel tot het openen van hangsloten maar beleven jullie als het ware een verhaal.

 

Ik ben jullie gastvrouw van dienst.

Je kan mij omschrijven als een creatieve duizendpoot barstensvol ideeën.   

Alle escapegames komen van mijn hand en ik probeer telkens origineel uit de hoek te komen.    Jullie beleven telkens een verhaal dat uit mijn verbeelding ontstaan is.     Ik zorgde ook persoonlijk voor de decors, de raadsels, ...   

Naast contactpersoon bij de reservatie en het onthaal voor jullie aan de missie starten,  ben ik ook jullie 'game master' of spelleider.     Vind je niet hoe een code gekraakt kan worden?  Dan krijg je van mij een duwtje in de rug onder de vorm van een tip die tijdens het spel op het aftelscherm verschijnt.     Een beetje frustratie hoort erbij in een escapegame maar het is niet de bedoeling dat jullie niet vooruit geraken.    De 'fun' primeert nog steeds.

 

Tenslotte maak ik ook escapegames op maat.   Van een detectiveverhaal voor de Police Days in Comines  tot een escapegame in een maisdoolhof ...  alle voorstellen zijn welkom.