Wetgeving

Jullie privacy staat op de eerste plaats.   Lees hier ons privacybeleid na. 

Door op onze website te surfen en onze spellen te spelen, bevestigt u dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en algemene voorwaarden die via deze link gelezen kunnen worden.  

Fun@Comines is een handelsnaam van Pascal Clarisse gevestigd op Grand Chemin de Messines 47, 7780 Comines, België. Het ondernemingsnummer is 0791093891.

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot juridische kwesties, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@funatcomines.be of telefonisch op 0478 655 014. 

Deze website en alle inhoud ervan zijn eigendom van Fun@Comines en zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te reproduceren, te distribueren of op enige wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fun@Comines.

Fun@Comines streeft ernaar om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder controle staan van Fun@Comines. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze juridische informatie en onze gebruiksvoorwaarden.

 

 

Fun @ Comines Escapegames / Alcatraz-Events

Pascal Clarisse 

BE0 791 093 891

Grand Chemin de Messines , 7780 Comines

0478 655 014

info@funatcomines.be