Teambuilding

Fun @ Comines Escapegames is de plek voor uw teambuilding activiteiten,  vergaderingen of bedrijfsuitstappen.  Een escapegame is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel waarin je als TEAM puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen oplost om zo een missie te voltooien.    

Bij Fun @ Comines kan u kiezen tussen verschillende formules gaande van een één uur durende escapegame,  een wandeling met de bolderkar,  een escapegame op de fiets en tenslotte een Exit Box.  Er is zelfs mogelijkheid voor een uitgebreid arrangement met ontbijt,  broodjesmaaltijd en/of vergadering.  

 

Voor of na uw escapegame kan u gebruik maken van ons vergaderzaaltje.  Het is landelijk aangekleed en voorzien van alle nodige faciliteiten waaronder een smart-TV en WIFI toegang.    

 

De 4 C's van een teambuilding bij escapegames Comines : 

 

  • Uw team wordt geconfronteerd met een mysterieus spel.    Coöperatie zal nodig zijn om sleutels te vinden, aanwijzingen te ontrafelen, mechanismen in gang te zetten en codes te kraken. 

 

  • Samen iets hebben om voor te strijden,  namelijk de missie tot een goed einde te brengen, versterkt de onderlinge band.  Een goede communicatie is hierbij aangewezen.

 

  • Een escapegame is een uitstekende manier om plezier te hebben terwijl er beroep gedaan wordt op de competenties van elke speler.    Soft skills zoals geduld, organisatie,  stressmanagement, ... passeren zeker de revue.

 

  • De tot in de puntjes verzorgde decors en het mysterieus scenario zorgen ervoor dat uw team ondergedompeld wordt in een ervaring die buiten het gewone valt.   Ze zullen hun creativiteit moeten aanspreken om tijdig te slagen in hun toegewezen missie.

- Eigen parking 

- Rustig gelegen op het platteland,    weg van de drukte van de stad.

- Tweetalig

- Persoonlijke begeleiding door de eigenaars

- Elk escapegame is uniek en door onszelf bedacht en uitgevoerd. 

- Uitdagende escape puzzels en raadsels met een professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het spel.

- Variatie in het aanbod dus ook voor elk wat wils :  indoor escapegame,   escape wandeling,    escapen op de fiets   of escapen onder de noemer van een exit box.

 

 

Onze 2 escapegames Com'in & Escape en Escape Al Capone kunnen tegelijkertijd gespeeld worden. 

Maximum personen : 14

Tijd :  60 min.

Prijs :  € 22 p.p. (excl. BTW)

Een Exit Box is een Escapegame die gespeeld kan worden op eender welke locatie … ( in onze vergaderruimte, in onze tuin of in uw eigen onderneming)   

Het is een unieke box vol escaperaadsels waarbij men enkel door samen te werken de missie tot een goed eind kan brengen. Escapepuzzel na escapepuzzel en hangslot na hangslot zorgt ervoor dat de Exit Box beetje bij beetje haar inhoud onthult.   

 

 

We bieden twee missies aan  : 

               De tempel van Boeddha                 

en Flanders Fields 

 

Maximum personen : 48   (ongeveer 6 personen per Exit Box)

Tijd : ca. 1,5 uur

Prijs :  € 85 per Exit Box  (excl. BTW) (excl. verplaatsingskosten)

Wandel 2 km met het platteland als decor en vind onderweg escaperaadsels om alle hangsloten van de escapebox op de bolderkar te openen.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximum aantal personen : 24  

Tijd : 1h30

Prijs : € 10 p.p.  (excl. BTW)

Start uw teambuilding met een verzorgd en uitgebreid ontbijt. De geur van croissants, chocoladekoeken en pistolets vervult de ruimte.    Word op het gemak wakker bij een kopje koffie, thee, chocomelk of fruitsap.  En geniet van het assortiment beleg dat ter beschikking staat.  Een stukje fruit of een yoghurt ontbreken niet op het menu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs : € 15 p.p.  (zonder BTW)

 

Voor of na uw escapegame kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte.

De landelijke inkleding en het zicht op de prachtige tuin zorgen voor een aangename omgeving.   

U beschikt over alle nodige faciliteiten zoals een smart tv en wifi.

  

Deze formule kan gecombineerd worden met een indoor escapegame,  een outdoor escapegame of een escapegame onder de vorm van een exit box. 

 

Maximum personen : 20

Prijs gebruik vergaderruimte

€ 100 (excl. BTW ) voor een halve dag
€ 150 (excl. BTW) voor een volle dag

 

 

 

 

Dankzij een samenwerking met Traiteur A Table kunnen jullie smullen van kraakverse broodjes of genieten van een heerlijke warme maaltijd.

 

Deze formule kan gecombineerd worden met een indoor escapegame,  een outdoor escapegame of een escapegame onder de vorm van een exit box.  

Prijs : Afhankelijk van het gekozen menu.

 

Ga er met uw team een hele dag op uit met onze escapebox-fietskar en ontdek de mooie natuur en het patrimonium van Ploegsteert en omgeving.   

Een extra uitdaging is om deze fietsescapegame te spelen op de tandem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximum aantal personen : 24

Tijd : ca. 6 uur 

Km : 27

Prijs : € 35 p.p.  (stadsfiets of tandem inbegrepen) (meerprijs voor elektrische fiets)  (€ 25 p.p. met eigen fietsen)