Teambuilding

Fun @ Comines Escapegames is de plek voor uw teambuilding activiteiten,  vergaderingen of bedrijfsuitstappen.  Een escapegame is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel waarin je als TEAM puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen oplost om zo een missie te voltooien.    

Bij Fun @ Comines kan u kiezen tussen verschillende formules gaande van een uur escapegame,  een wandeling met de bolderkar,  een escapegame op de fiets,  een Exit Box tot een uitgebreid arrangement met ontbijt,  broodjesmaaltijd en/of vergadering.  

 

Voor of na uw escapegame kan u gebruik maken van ons vergaderzaaltje.  Zaal Alcatraz is huiselijk ingekleed en is voorzien van alle nodige faciliteiten waaronder een smart-TV en WIFI toegang.    

Afhankelijk van de grootte van uw groep en de tijd die jullie bij ons willen doorbrengen,  kunnen we verschillende formules voorstellen.   De prijzen zijn vermeld zonder BTW.   

 

  1. Indoor Escapegames:  Doordat we twee escapegames hebben,  kunnen er per uur tot maximum 14 personen tegelijk spelen.    Willen jullie met meerdere personen deelnemen,  dan kunnen wachtende spelers ondertussen een escape bordspel spelen.     Reken telkens op anderhalf uur tot 2 uur.    Onze zaal staat ter beschikking voor jullie vergadering. Meer info vindt u hieronder.  Prijs voor een indoor escapegame komt op 20€ per persoon.    Wilt u het combineren met een escape bordspel,  komt dit op 5€ extra per persoon.
  2. Outdoor Escapegames:   Wandel 2 km met het platteland als decor en vind onderweg escaperaadsels om alle hangsloten van de escapebox op de bolderkar te openen.    We hebben verschillende bolderkarren waardoor tot maximum 24 personen kunnen deelnemen.   Willen jullie met meerdere personen deelnemen,  dan kunnen wachtende spelers ondertussen een escape bordspel spelen.     Reken telkens op ongeveer 2 uur. Onze zaal staat ter beschikking voor jullie vergadering. Meer info vindt u hieronder.  Prijs voor een outdoor escapegame komt op 10€ per persoon.    Wilt u het combineren met een escape bordspel,  komt dit op 5€ extra per persoon.
  3. Fiets Escapegame:  Ga er een hele dag op uit met onze escapebox-fietskar.   Ontdek de natuur en het patrimonium van Ploegsteert en omgeving.    Hierbij kunnen tot maximum 24 personen deelnemen.   Reken op een activiteit van ongeveer 6 à 7 uur. Prijs voor onze fiets escapegame komt op 35€ per persoon (stadsfiets inbegrepen).  Komt u met eigen fiets dan is er een korting van 10€ per persoon.   
  4. Escapegame + Ontbijt:  Start uw dag met een verzorgd en uitgebreid ontbijt voor 12€ per persoon extra. 
  5. In combinatie met het gebruik van onze vergaderzaal. Voor of na de escapegame kan ook gebruik gemaakt worden van onze zaal met zicht op onze prachtige tuin. Ons zaaltje biedt plaats aan ongeveer 25 personen en beschikt over alle nodige faciliteiten, waaronder een smart tv en WIFI toegang. Prijs voor een halve dag is 100€ en voor een volledige dag 150€.    
  6. The Exit Box.  Bent u op zoek naar een originele manier om uw nieuw logo of nieuw product voor te stellen of wenst u uw medewerkers te verrassen met een goodiebag?    Laat ze eerst alle sloten van de exit box kraken door samen te werken.      Pas op het einde van de activiteit wordt uw logo of nieuw product, enz.  bekend gemaakt.     Spanning tot op het laatst gegarandeerd.   Reken op anderhalf tot 2 uur voor deze activiteit.      De Exit Boxen kunnen in ons zaaltje of in uw eigen onderneming gespeeld worden.    Per Exit Box werken maximum 6 personen samen.    In het totaal kunnen maximum 60 personen deelnemen.    Prijs voor 1 Exit Box komt op 85€ (zonder verplaatsingskosten).   

Voor verdere info kan u vrijblijvend contact opnemen : 

 

Carla Alaimo

0478 65 50 14

info@funatcomines.be

 

 

 

 

  • Uw team wordt 60 minuten lang 'opgesloten' in een mysterieus spel.    Coöperatie zal nodig zijn om sleutels te vinden, aanwijzingen te ontrafelen en mechanismen in gang te zetten.

 

  • Samen iets hebben om voor te strijden,  namelijk ontsnappen binnen het uur,  versterkt de onderlinge band.  Een goede communicatie is hierbij aangewezen.

 

  • Een escapegame is een uitstekende manier om plezier te hebben terwijl er beroep gedaan wordt op de competenties van elke speler.    Soft skills zoals geduld, organisatie,  stressmanagement, ... passeren zeker de revue.

 

  • De tot in de puntjes verzorgde decors en het mysterieus scenario zorgen ervoor dat uw team ondergedompeld wordt in een ervaring die buiten het gewone valt.   Ze zullen hun creativiteit moeten aanspreken om tijdig te kunnen ontsnappen.