Beleef een originele daguitstap ! 

Spring op de fiets of tandem, neem de fietskar met escapebox mee en geniet een volledige dag van de mooie natuur en het patrimonium van deze streek.

Je fietst 27 km in Ploegsteert maar door de vele stopplaatsen voel je de kilometers amper ! 

 

Het spel is een mix van escaperaadsels,  geocaching en bordspelen.   Voor elk wat wils.

 

Jullie spelen het spel met eigen fietsen of huren een fiets van ons.   Sowieso rijdt één speler met onze fiets met fietskar.   Op die kar staat een escapebox met deurtjes, afgesloten met hangsloten.

Voor vertrek downloaden jullie de route en daarna hebben jullie in principe geen internetverbinding meer nodig.   De GPS zal jullie leiden en beetje per beetje zal de escapebox haar inhoud prijsgeven.

 

Iedereen kan deelnemen.   De mix van raadsels en opdrachtjes zorgt ervoor dat zowel kinderen vanaf acht jaar, tieners èn volwassenen uitgedaagd worden en plezier beleven.

 

Vergeet niet om een volledig opgeladen smartphone mee te brengen.   Ook picknick en voldoende drank is aangeraden.   Onderweg kom je wel een bakkerij of friethuis tegen maar die hebben ook een sluitingsdag.  

 

Aarzel niet contact met me op te nemen indien jullie nog vragen hebben : 

0478 655 014

 

Reserveren kan door bovenaan op de knop te klikken.

Ontdek de Algemene Voorwaarden voor deelname aan de Fiets Escapegame via deze link

Info

person

Aantal spelers

Max. 24 personen (indien u meer dan 5 fietsen van ons gebruikt en vandaag of morgen wil komen, gelieve telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheid)

euro_symbol

Prijs

€ 25 p.p. € 35 p.p. (huurfiets - stadsfiets) € 15  p.p.  kids van 8 tot 12 jaar  (geen huurfiets mogelijk) Kinderen jonger dan 8 jaar: 5 € pp (geen huurfiets mogelijk) 150 € waarborg per fietskar

fingerprint

Moeilijkheidsgraad

100 % slaagkans